KURSSIT JA OPETUSTYÖ

IMG_0587.jpg
 
 
KOKEMUS OPETUSTYÖSTÄ:
Olen 25 vuotta kestäneen taiteilijanurani ohella tehnyt erilaista kuvataiteeseen liittyvää opetustyötä n. 15 vuoden ajan. Olen opettanut useissa kansalaisopistoissa, yritysten ja yhdistysten taidekerhoissa sekä myös monien taideyhdistysten kursseilla. Osan kursseistani olen järjestänyt itse kaikkine matka-, majoitus- yms järjestelyineen. Iso osa opetustyöstäni on ollut toimimista ulkomaille suuntautuneiden kurssien opettajana ja matkanjohtajana. Olen myös kokenut esiintyjä erilaisissa demotapahtumissa
KURSSIT SUOMESSA:
Minulle voi ehdottaa opetustyötä esim viikonloppu- ja kesäkurssien opettajana. Matkustan mielelläni mihin tahansa kaukaisempaankin paikkaan Suomessa. Tarvittaessa myös neuvon kurssien käytännön järjestelyissä ja minulla on myös yhteyksiä moniin taidekurssien järjestämiseen sopiviin paikkoihin eripuolilla Suomea. 
Pääsääntöisesti opetan akvarellimaalareita, mutta myös öljy- ja akryylimaalarit ovat kursseilleni tervetulleita. Kaikki kurssini sopivat sekä aloittelijoille, että myös pidempään maalausta harrastaneille. Kurssien opetus koostuu henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi demoista, joiden aikana maalaan työn alusta loppuun. Opetuskieli kursseilla suomen lisäksi tarvittaessa myös englanti.
Palkkio opetuksesta: 250-300 €/pv + ALV 24% + matka- ja majoituskulut. Palkkion voi maksaa palkkana, mutta minulla on myös mahdollisuus laskuttaa yritykseni kautta. 
KURSSIT ULKOMAILLA:
Ulkomaille suuntautuvat kurssini järjestää matkatoimisto Kurssille.com. Kevään ja kesän 2019 aikana tulossa maisemamaalauskurssit Roomaan (16.-19.5.) ja Haapsaluun (30.6.-7.7.).
Kurssille.com myös räätälöi matkoja mm. ryhmille. Lisäinfoa ja yhteystiedot matkatoimiston kotisivulla www.kurssille.com

KURSSIT OPISTOISSA:
Lukuvuonna 2018-2019 opetan Espoon työväenopiston, Helsingin aikuisopiston, Hiidenopiston (Lohja) ja Salon työväenopiston kursseilla. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet opistojen omilla kotisivuilla.
YKSITYISOPETUS:
Opetan myös yksityisesti. Opetus voi koostua yhteisistä tapaamisista/maalaussessioista, mutta myös opetuksesta, demoista, teosten arvioinneista ja keskusteluista puhelimen- ja Internetin välityksellä. 
Yksityisopetus suunnitellaan yhdessä oppilaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.
Lisätietoja: mikatoronen@hotmail.com / 050 559 8409