AKVARELLIKURSSI PÄRNUSSA 25.-30.7.2016


Akvarellikurssi Pärnussa 25.-30.7.2016

 

Pärnu on Viron vanha kesä- ja kylpyläkaupunki meren rannalla. Se tarjoaa miellyttävät puitteet lomaan, jolla voi yhdistää maalausharrastuksen ja levon. Koristeelliset puutalot, hyvin hoidetut puutarhat ja upea hiekkaranta tarjoavat runsain mitoin maalausaiheita. Maalaamisen ohessa voi nauttia kylpylöiden hoidoista, kierrellä putiikeissa ja torilla sekä rentoutua uimarannalla. Maalauskurssin opettaja, taidemaalari Mika Törönen on kokenut opettaja, jonka kannustavassa ohjauksessa viihtyy sekä aloittelija että kehittynyt harrastaja.

Hintaan sisältyy
• laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki Eckerö Linella
• bussikuljetukset Virossa ensimmäisenä sekä viimeisenä päivänä
• majoitus kahden hengen huoneissa Villa Wesset -hotellissa
• aamiaiset hotellissa
• tervetulo- ja läksiäisillallinen
• taidemaalari Mika Törösen opetus ohjelman mukaisina maalauspäivinä

Hinta: 568 €

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.lomalinja.fi