MIKA TÖRÖSEN MAALAUSKURSSIT 2019

16.-19.5. ROOMA

30.6.-7.7 HAAPSALU

17.-20.10. BARCELONA

16.-19.5.2019,Rooma, Italia

Kurssilla maalataan ulkona Rooman maalauksellisissa maisemissa. Kurssin tavoitteena on oppia rennompi tapa maalata, luottaen akvarellimaalaukselle ominaiseen ”hallittuun sattumaan”.

Kurssilla myös pyritään kehittämään kunkin oppilaan henkilökohtaista ilmaisua. Kurssin aikana tutustutaan akvarellimaalauksen erilaisiin tekniikoihin ja välineisiin ja niiden käyttöön omassa työskentelyssä.

Kurssin opetuksesta osa on opettajan demoja ja osa henkilökohtaista opastusta. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että pidempään maalanneille.

Kurssin järjestää OÜ KS Koolitus, matkoista ja majoituksesta vastaa suomalainen vastuullinen matkanjärjestäjä OK-Matkat.

Matkan ja kurssin hinta yhteensä on 1205 euroa.

1hh lisämaksu 125 euroa.

Ilmoittautuminen 8.3.2019 asti tai niin kauan kun paikkoja riittää.

Ilmoittautuminen: https://www.kurssille.com/courses/akvarellimaalauskurssi-rooma/

30.6.-7.7.2019,Haapsalu

Kurssilla opiskellaan akvarellimaalauksen erilaisia tekniikoita, tutustutaan erilaisiin välineisiin sekä niiden käyttöön ja mahdollisuuksiin.

Kurssilla opiskellaan akvarellimaalauksen erilaisia tekniikoita, tutustutaan erilaisiin välineisiin sekä niiden käyttöön ja mahdollisuuksiin.

Tavoitteena on oppia rennompaa tapaa maalata, luottaen akvarellimaalaukselle ominaiseen ”hallittuun sattumaan”. Kurssilla myös pyritään kehittämään kunkin oppilaan henkilökohtaista tapaa maalata.

Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että pidempään maalanneille.

Kurssin ja matkat järjestää OÜ KS Koolitus.

Kurssin hinta on 579 euroa.

Kurssihinta sisältää myös tervetulojuoman ja kurssin päätösillallisen.

Lisäksi voit tilata kauttamme matkat hintaan 90 euroa (Helsinki-tallinna-Haapsalu- Tallinna-Helsinki). Matkat tehdään Viking XPRS:llä ja tilausbussilla.

Majoituksen voit valita oman majoitustason mukaan.

Kaikesta on tietoa yhdellä sivulla, jossa voi myös ilmoittautua. Ilmoittautuminen https://www.kurssille.com/courses/akvarellikurssi/ Ilmoittautuminen 25.5.2019 asti tai niin kauan kun paikkoja riittää.

BARCELONAN KURSSIN TIEDOT JULKAISTAAN 5.3. SIVUILLAMME www.kurssille.com